Tuesday, February 17, 2009

Vastlapäev


Järgmisel nädalal on meil lasteaias üks vaba päev, nimelt vahva vastlapäev! Ilmselt kõik lapsed armastavad vastlakukleid ja mul on väike soov esmaspäeval viia neid nende tudu ajal õhtuoote magustoiduks, mis arvate?

Ma olen aastaid vastlapäevaks ostnud Pagaripoistest nende suurepäraseid moosiga kukleid ja sel aastal tuli hirmus tahtmine ka lasteaeda neid lastele viia. Olen esmaspäeva hommikuks need juba tellinud.


Pidasin aga õigeks siia sellest kirjutada, et vanemad, kes arvavad, et ei taha last maiustama või kui kellelgil sootuks miski allergia nt. vahukoorele, siis jätan selle plaani katki.


Kui teil aga selle vastu midagi ei ole, siis rõõmuga teeksin seda :)

8 comments:

  1. Väga lahe! Ainuke probleem on see, et võib-olla Eliise esmaspäeval lasteaeda ei lähe.

    ReplyDelete
  2. Tore mõte, küsi aga igaks juhuks lasteaiast üle, mis kokkadel sel päeval plaanis on. Vanema poja lasteaias olid kuklid sel päeval tavaliselt menüüs;) Maike, Oliver ema

    ReplyDelete
  3. Kuklid, igatahes!!!
    Uuri aga tõesti enne lasteaia menüüd. Usun, et mudilasi kostitatakse kulitega ka sealtpoolt.
    Muidugi, topelt ju ei kärise :P

    ReplyDelete
  4. ma ise mõtlen ka, et topelt ei kärise. Neil ehk lõunal magustoiduks kukkel või kui samuti õhtul, siis saab ühe kukli koju maiustamiseks kaasa ju võtta (iseasi kuhu see pista, tasku ilmselt mitte ;))

    ReplyDelete
  5. Mis kuupäeval lasteaias vastlapäev plaanis on? Õige päev on 24.veebruar, kuid see ju vaba.

    ReplyDelete
  6. Sain infot, et 25ndal vastlapäev kavas. Meie pere lapsi ei ole rühmas 23. ning 25.veebruaril - seega kuklisoovi ei ole.

    ReplyDelete