Tuesday, August 18, 2009

Tervitused Ameerikast!

Tervitame Teid uue 6ppeaasta alguse puhul! :) Margaret jatab Kabides aasta vahele, sest elame kuni jargmise aasta juunini perega Alabamas. Oleme siin olnud kaks kuud, Margaretil on kohenemine v6tnud oma aja, aga tanaseks tunneb ta end juba paris hasti.
Saime kohalikku 6huvaebaasi lasteaiakoha, mille yle oleme kogu perega vaga r66msad. Margaret on suhtleja laps ja vajab omavanuste seltskonda:) Esimene lasteaianadal on kohanemisprobleemideta moodas ning Margaret kohe sarab r66must, et paases laste sekka! Siin on moned asjad teistmoodi kui Eestis ja ohtuti Margaret uurib, et huvitav, miks soogilauas voib raakida (lapsi ergutatakse laua aares yksteisega suhtlema), Liivi ju seda ei lubanud:) ning miks jalanousid oues minnes ei vahetata. Samuti, et miks lounauni magatakse maas mattidel, seljas paevased riided. Neid asju arutades tuletame meelde koiki Kabide lapsi, loetleme nimesid ja meenutame, mida kasvatajad tegid voi ytlesid:)

Margareti emme Kristel

2 comments:

  1. Hei,

    Nii põnev on seda kõike lugeda ja väga suur rõõm on kuulda, et te meid kõiki mäletate. Homme alustab Marcus uut õppeaastat lasteaias ja täna ta ka meenutas oma sõpru, nende seas oli ka Margaret.
    Soovime teile põnevat ja teguderohket aastat ning ootame tagass!

    ReplyDelete
  2. Toredat USA-aastat ning peatse kohtumiseni taas Käbides! :)

    ReplyDelete